Skip to content
Index General Talk Faucet Discussion

Problem with Autofaucet script

Posted by doxhut.com 7 days ago
4 140
Problem with Autofaucet script
Posted 7 days ago
Hello I have a problem with Japakar Auto Faucet script, whenever I tried to set value "TRUE" for shorten link (After adding API) it refers to /verify page and shows nothing (blank). Please help, if anyone knows about it.
Level 103
RE: Problem with Autofaucet script
Posted 7 days ago
same issue we just disabled it simple not worth all the issues 
Level 149
RE: Problem with Autofaucet script
Posted 7 days ago
i have solved this problem in my site you can check it in my sign  if you are interesting pm me and i will till you !
Level 436
RE: Problem with Autofaucet script
Posted 7 days ago
I personally don't have this issue on the original SheShireSat script... Everybody changes it and in the end it's not working, sometimes it's nice to just start all over with the (outdated but working) original! You can find it here: https://faucethub.io/forum/thread/195012 Greets!
Level 528
RE: Problem with Autofaucet script
Posted 2 days ago, last edited 2 days ago
Works fine? Edit out the API for the new API of the shortlink you want in the config, open up shortlinks.php in the lib folder and edit the following $result = @json_decode(file_get_contents('http://btc.ms/api/?api=' . $cfg_eliwin_key . '&url=' . urlencode($longurl)), true); http://btc.ms/api/?api= replace that section between the single quote with the same looking url in the developer or tools section of the shortlink. newest version of the script is at https://github.com/japakar/floodgate